Våra Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Movex erbjuder ett stort utbud av tjänster för att göra det mesta utav din flytt. Här kan du själv bestämma vad du vill göra själv, och vilka delar av flytten du vill lämna över till oss. På så vis blir din flytt skräddarsydd efter dina behov, så du kan fortsätta koncentrera dig på det roliga!

BOHAGSFLYTT STOCHOLM -GÖTEBORG / MALMÖ

Vi har regelbundna körningar mellan Stockholm – Göteborg – Malmö, och alla orter däremellan, Vi kör allt från enstaka möbler till fulla bohagsflyttar, snabbt tryggt och säkert, så har du behov av denna tjänst så kontakta oss snarast för mer information och pris.
LÄS MER >>>

BOHAGSFLYTT
I STOCHOLM

En bra transport är alltid viktig vid en bohagsflytt så att hela bohaget kommer fram välbehållet till sitt nya ställe, oavsett om du flyttar över gatan eller över Atlanten.LÄS MER >>>

FLYTTSTÄD
I STOCKHOLM

Flyttstädningen är det sista man gör i flyttprocessen, samtidigt som det är det sista man vill lägga tid på. För att genomföra en bra flyttstädning och förhindra att din efterträdare blir missnöjd gör vi jobbet tidseffektivt och professionellt med nöjd-kund garanti!
LÄS MER >>>

MAGASINERING I STOCHOLM

Vårt magasin ligger beläget i Vällingby Sthlm Plaisirvägen 6. Vi erbjuder magasinering från 1 pallplats (1,4 m3) till i stort sett hur mycket som helst till Stockholms lägsta priser med prisgaranti. Våra olika storlekar på förvaringsutrymme är följande:

 

1 Pallplats (1,4 m3) 1 m2
* Längd: 120 cm
* Bredd: 80 cm  
* Höjd: 140 cm  
Kvadratmeter :  1 m2
Pris :  125:-/månad
Ytan motsvarar: 12 flyttkartonger
eller en fullastad kombi personbil
  

Förrådsbox K3 (4,5 m3) 2,3 m2
* Längd: 230 cm
* Bredd: 100 cm  
* Höjd: 195 cm  
Kvadratmeter :  2,3 m2
388:-/månad   
Ytan motsvarar: 28 flyttkartonger
eller en fullastad släpvagn.

Förrådsbox K1 (9,0 m3) 4,8 m2
* Längd: 230 cm
* Bredd: 210 cm  
* Höjd: 195 cm  
Kvadratmeter :  4,8 m2
657:-/månad
Ytan motsvarar: 72 flyttkartonger
eller en lägenhet på c.a 25-30 m2