Affärsidé

Det är alltid kunden som bestämmer och har den totala kontrollen.

Vision

Att du som kund ska få bästa tänkbara hjälp, bemötande och service

Värdegrund

Starkt kundfokus. Ärlighet mot kunder och medarbetare. Innovativt tänkande.
Som en del i samhället tar vi ansvar.
LÄS MER HÄR.......

EN FLYTTFIRMA MED RESURSER OCH VERKTYG

VD HAR ORDET
Som VD för företaget tar jag också ett personligt ansvar för varje del i vårt arbete.
Jag står som garant för att du ska få bästa tänkbara hjälp, bemötande och service. Hör av dig till mig om det är något du undrar över eller om något inte har uppfyllt dina förväntningar. Ser fram mot att få göra din flytt till ett lustfyllt minne!

Krister Nordström
VD Movex Flytt & Transport AB

OM MOVEX FLYTT

Movex är, som du säkert redan vet, en annorlunda flyttbyrå. Vi betraktar hela flyttningen ur ett helhetsperspektiv, och vi försöker hitta vår plats i samhället, där vi i största mån försöker bidra till en hållbar utveckling.
I ett lite mindre perspektiv anlägger vi precis samma synsätt i vår relation till dig. Vi finns för att göra din flytt så lustfylld och behaglig som möjligt, och all vår personal står till ditt förfogande.

Vi har många års erfarenhet av flyttar, och vi har lärt oss att en flytt handlar om så mycket mer än att packa, köra iväg och bära in. Det är idag en komplex process, där du som flyttar ska kunna välja hur stor del av arbetet du vill utföra själv och hur mycket du vill slippa.

MOVEX ÄR EN FLYTTFIRMA MED FOKUS PÅ KVALITÉ

Movex är flyttfirman med tempo, kvalité och omtanke. Hos oss behöver Du inte tänka på besvär och strökostnader som att hyra lastbil, bära alla möbler själv eller att anlita en extern städerska för att få flytten överstökad. Movex erbjuder en mängd tjänster och Din flytt blir noga planerad efter Dina önskningar då Du genom vår meny kan bestämma vad Du vill göra på egen hand och vilka uppgifter Du vill lämna ifrån Dig åt oss.

En flyttfirma med lång erfarenhet
Med vår långa erfarenhet av flyttning och transportering av både hem och företag i hela Sverige, till Europa, Asien, Afrika och USA, garanterar vi trygghet och förtroende med fullständig service genom hela flytten: från första besiktning tills sista lådan är uppackad.

Välkommen till oss på Movex Flytt och Transport AB!

Kundrespons

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det!

Anders

Tack för hjälpen, kannonjobb

Tina Motala