HOMESTYLING
Att flytta är inte bara processen med att flytta hela sitt hem till en ny plats, du ska även se till att din gamla bostad kommer till rätta hos en ny ägare. Sälja ditt nuvarande boende kan vara en stor investering, eller också något du måste betala för. För att lyckas med en bra försäljning, så ska man ha intresserade spekulanter. Hur lyckas du med Homestyling?

Vi hjälper dig med Homestyling i Stockholm

Movex erbjuder vad vi idag kallar homestyling, eller flyttstyling som man också kan säga. En liten och effektiv åtgärd som kan bli avgörande på många plan. Att styla om i ditt hem innan en fotografering eller en visning kan höja värdet på bostaden väsentligt eftersom konkurrensen är stenhård i Stockholm. Med bara några enkla ändringar som att måla om en vägg, byta färger på gardinerna och ställa fram färska blommor på bordet. Man kan också ställa undan möbler och andra saker för att öppna ytor, vilket gör att lägenheten känns större och luftigare. Hos oss kan du få professionell rådgivning för att snygga till din nuvarande bostad. Detaljerna gör skillnader!

Homestyling säljer din bostad i Stockholm

Vill du ha hjälp med att styla ditt hem? Movex kan erbjuda homestyling för din nuvarande bostad, eller den gamla som du redan flyttat ut. Har du slitna möbler eller inga alls? Movex kommer hem till dig för en kostnadsfri konsultation och återkommer med en offert för ett fast pris per kvadratmeter och förslag på åtgärder för en homestyling. Priset är beroende på hur mycket vi gör och hur mycket du själv vill göra. Kanske vill du byta ut lite möbler inför fotograferingen, eller är din lägenhet omöblerad? Movex har fina möbler att hyra ut och styla i ordning för att göra visningen framgångsrik.

Med homestyling kan du öka dina chanser att hitta en större målgrupp och genomföra en lyckad bostadsförsäljning.

TILLBAKA TILL VÅRATJÄNSTER >>>